Pastasalat med kikerter

Nå begynner det å bli en stund siden sist. Jeg har ferie og har vært litt (veldig) utafor fordi jeg ikke klarer å finne ut hva jeg vil gjøre videre med livet mitt. Det høres ganske drastisk ut å si livet mitt, men det er jo akkurat det det er. Jeg har tenkt på alt fra å selge alt jeg eier og har å bare reise, hvor som helst, til å starte enkeltpersonforetak og jobbe rumpa av meg for å få det til. Og jeg har ennå ikke noe skikkelig plan. Men nå orker jeg rett og slett ikke å gruble og bli deppa fordi jeg er så vanvittig ubesluttsom lenger. Nå er det ferie, jeg skal slappe av og nyte livet (hvis jeg klarer).

Så nå sitter jeg her å nyter en pastasalat med kikerter.

Fullkornspastaskruer, spinat, brokkoli og gulrot er kokt, fått en dæsj olivenolje og krydret med gurkemeie, salt og pepper. Hvitløk, tomat, paprika og kikerter er stekt i kokosolje og krydret med timian, salt og pepper. Og litt avocado på toppen. Digg!

Jeg har forresten denne gurkemeien fra Simply Organic. Anbefaler organisk krydder så man får i seg alle næringsstoffene. Gurkemeie har masse antioksidanter, anti-inflammatoriske og anti-kreftfremkallende egenskaper. Tommel opp.

Tidligere i dag har jeg vært å tatt vaksiner, for om litt over 5 uker er det ferie IGJEN, og jeg skal til Bali og Tyrkia i tre uker! Wee, gleder meg :D

Nå skal jeg fyke til Holmestrand og være der et par dager. Nyt sommeren folkens!

- Frk. Bang

6 kommentarer

elisebr

13.07.2017 kl.13:37

Så god maten så ut! :)

Frk.Bang

16.07.2017 kl.00:08

elisebr: Tusen takk :)

Anette

13.07.2017 kl.13:52

Det så veldig godt ut:)

Frk.Bang

16.07.2017 kl.00:08

Anette: Tusen takk! :)

John Viste

19.07.2017 kl.01:18

Den pastasalaten skal jeg prøve en gang. Så god ut

Frk.Bang

19.07.2017 kl.11:04

John Viste: Ja, det anbefales. Takk skal du ha :)

Skriv en ny kommentar

Frk.Bang

Frk.Bang

28, Oslo

Jente fra Holmestrand, bor i Oslo. Soneterapeut, og Helsefagarbeider på sykehjem. Er interessert i helse og selvutvikling. Skriver om meg og mine tanker om det ene og det andre.

Kategorier

Arkiv

hits