Å leve på 0 kr i 35 dager - Dag 2

Dette går unna. Dag 2 allerede! Og fortsatt like optimistisk. Når jeg nærmer meg dag 30 vil jeg gå tilbake å lese dette jeg har skrevet de første dagene å finne motivasjon til å fullføre, det tror jeg trengs da.

I dag tror jeg Netflix ryker også, det er det eneste jeg har holdt fast på som jeg har mulighet til å kutte ut. Jeg bruker det nesten hver eneste dag, så det sitter litt langt inne. Synes det var ille nok å kutte HBO nå når GoT endelig begynner igjen. Men skal jeg spare må jeg gjøre det skikkelig. Jeg kan fortsatt se på NRK på nett og på tv, tror jeg skal klare det i en mnd. Det er faktisk ikke lov til å klage, jeg har det alt for godt.

I dag ble det kjøleskapshavregrøt til frokost som i går, sparer på gojibæra så lenge jeg kan. 2 knekkebrød med avocado, paprika og agurk til lunsj + noen biter med frossen ananas, må få spist opp de ferske grønnsakene først så jeg slipper å kaste noe. Til middag blir det suppe med frossen lapskausblanding, broccoli, spinat, gulrot, linser, hvitløk, en pølse og masse krydder. Tenkte å lage suppe for 2 dager med en gang, men håper det holder til 3.

Jeg har lyst til å spise så sunt det lar seg gjøre så jeg slipper å miste energi på veien, for det tror jeg kan gjøre mye med motivasjonen etter en stund.

I går ble jeg bedt i bursdag til ei venninne. Så nå kom første problem, hva gir man i gave som ikke koster penger? Tar gjerne imot tips. Det er ikke før på fredag så har heldigvis noen dager å finne ut av det på.

4 spare tips:

Drikk vann! Vi kvitter oss naturlig med 2,5-3 liter vann gjennom kroppsfunksjoner hver dag, derfor må vi fylle på nytt for holde oss sunne og friske. Så drikk vann, masse vann! Vi er jo så heldige at vi har det gratis i springen. Ta med deg en flaske når du går ut døra, så slipper du å måtte kjøpe om du blir tørst.

Få deg Trumf om ikke du har det. Du kan ha det på bankkortet ditt så tjener du noen kroner hver gang du handler på Kiwi, Spar, Joker, Jacob's, Shell eller Meny. Genial måte å spare på.

Ta med deg pose eller handlenett når du skal handle, hvis du handler 2 ganger i uka og trenger 2 poser hver gang er det 208 kr i året, ikke all verden men det er jo tullete å kaste penger ut av vindu.

Rund av brukskontoen til nærmeste 100 og sett over til sparekontoen hver gang du er i nettbanken. Du vil mest sannsynlig ikke merke det noe særlig, men du vil se at sparekontoen vokser.

Ordtak for dagen:

Det er med penger som med møkk - de gjør bare nytte for seg om de blir spredd. - Francis Bacon

 

Ha en super mandag <3

- Frk. Bang

4 kommentarer

pengesnakk

17.07.2017 kl.14:42

Jeg tenker gavekort må være en gave det kan passe å gi!

3 retters middag hos deg når du er tilbake fra tur?

Frk.Bang

17.07.2017 kl.14:48

pengesnakk: Det var lurt, takk for godt tips!

18.07.2017 kl.20:06

Har du sukker, olje og sitron i hus kan du lage en krukke med skrubbkrem:))) husker ikke hele oppskriften men Google hvis det kan være et alternativ:))) kanskje har du ei fin krukke stående også:))

Frk.Bang

18.07.2017 kl.23:18

Anonym: Så smart! Har ikke sitron, men går helt sikkert an å bruke noe annet, det skal jeg sjekke ut. Tusen takk for tips :)

Skriv en ny kommentar

Frk.Bang

Frk.Bang

28, Oslo

Jente fra Holmestrand, bor i Oslo. Soneterapeut, og Helsefagarbeider på sykehjem. Er interessert i helse og selvutvikling. Skriver om meg og mine tanker om det ene og det andre.

Kategorier

Arkiv

hits